8 Kasım 2016 Salı

Çatı aktarma Etimesgut,Çatı ustası Etimesgut,Etimesgut çatı tamiri

Erdemir inşaat.
Etimesgut ta çatı ustası ve çatı tamiri işleri yapan firmamız çatı aktarma,çatı yapımı ve diğer çatı işleri.Tüm çatı faaliyetleri için deneyimli usta ve ekip ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.Etimesgut çatı ustası veya çatı tamiri gibi etiketlerin yanında çatı aktarma ve çatı yapımı işleri de yapmaktayız.
Çatı aktarma Etimesgut,Çatı ustası Etimesgut,Etimesgut çatı tamiri;sevgili ziyaretçiler Ankara ve merkez ilçelerinde çatı işleri ile çalışma gerçekleştiren firmamız,siz değerli etimesgut sakinleri içinde hizmetlerine devam etmektedir.Etimesgu ta bağlı tüm semtler için de firmamızın çatı hizmetlerinde yararlanabilirsiniz. Çayyolu çatı tamiri,Çayyolu çatı aktarma,Çayyolu çatı ustası ve çayyolu çatı tamiri gibi etiketlerle Çayyolu semtinde bulunan tüm işler için bizlere ulaşabilir teklif ve keşif isteyebilirsiniz.Yine Etimesguta bağlı olan;Eryaman çatı ustası,Eryaman çatı aktarma,Eryaman çatı tamiri ve Eryaman çatı bakımı gibi işler içinde Eryaman lı müşterilerimizin bize ulaşmak istedikleri etiketlerdir. Bağlıca semtinde oturan tüm semt sakinleri ise Bağlıca çatı tamir,Bağlıca çatı aktarma,Bağlıca çatı ustası gibi etiketlerde ulaşılabilecek etiketlerdir.
Çatı tamiri:Çatı tamiri,Hava şartları ve tabii hava durumlarından etkilenen çatılarda tamir ve bakım yapmak için gerek duyacağınız çatı ustası için hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Etimesgut çatı tamiri firmamızın yapacağı tüm çatı işleri garantili olacaktır.Kaliteli çatı malzemelerinin yanı sıra işinde uzman çalışanlarımızla,Çatı bünyesinde tamir gerçekleştirilecek yer için gereken keşif yapıldıktan sonra,Tamir yapılacak alan için geren malzeme temini yapılır ve çatı tamiri gerçekleştirilir.
Erdemir inşaat.
Çatı aktarma:Kırılmış kiremitlerde değişiklik yapma esasına göre yürütülen bu çalışma için Etimesgut ta,Bağlıca da,Eryaman da ve Çayyolun da çatı aktarma işleri için bizler sizlerin hizmetindeyiz.Çatı aktarma işi için mevcut çatıda bulunan her hangi bir bölgede aktarma yapmak mümkündür.Şöyle ki;Çatı üzerinde her alan için değil,bozulmuş kısımların aktarma ve tamiri mümkündür.Kiremitleri bozulmuş alanın kiremitleri kaldırılır.Ahşap döşeme üzerine izolasyon serilir ve kırık kiremitlerin yerine taze kiremit uygulaması yapılır.
Çatı ustası:çatı ustası ihtiyaçlarınız için yine bizlerle çalışma durumu için bize mevcut numaralardan ulaşıp,çatı ustası talep edebilirsiniz.Her türlü çatı sistemleri için gerek tecrübeye sahip ustalarımız vardır.Çatı tamiri için yapacağımız ustalarımız iş ve iş güvenliği konusunda gereken hassasiyete sahip bir çalışma yürütmektedir.Bunlarla beraber tüm çatı sistemleri projelendirme ihtiyaçlarınız için sizlerin yanındayız.
Referanslarımız:

  • Fatih apartmanı çatı yapımı  :                     Ahimesut mahallesi  Etimesgut.
  • Devran apartmanı çatı tamiri:                     Alsancak mahallesi   Etimesgut.
  • Sefa sitesi çatı aktarma işi    :                     Altay mahallesi         Etimesgut.
  • Elif aparmanı çatı tamiri      :                      Atakent mahallesi     Etimesgut.
  • Elmas apartmanı  çatı işi      :                     Ayyıldız mahallesi     Etimesgut.
  • Villa çatısı tamiri                 :                      Çayyolu mahallesi     Etimesgut.
  • Dostlar sitesi çatı yapımı     :                      Eryaman mahallesi    Etimesgut.
Erdemir inşaat.
Sevgili site ziyaretçilerimiz çatı işlerinde Etimagut ilçesi için vermiş olduğumuz referanslarımız dan yalnızca bir kaçıdır.Bunlarla beraber Ankara nın değişik semt ve mahallelerinde birçok çatı referansına sahip bir firmayız.

Etimesgut ta bir çok yaptığımız çatı tamiri ve çatı yapı ile birlikte çatı aktarma işlerinden bir kaç örnek sunalım.Çayyolu'nda villa çatısi çökmüş olan müşterimiz bizlerden çatı tamiri için talepte bulundu.Çatı ustalarımız,çatı üzerinde yaptıkları inceleme sonucu,çatının iskeletinde kırılmalar olduğunu tespit etmişlerdir.Villa sahibiyle yapılacak işler üzerinde anlaştıktan sonra,çatının kaplamasını kaldırıp iskeletin tamiri gerçekleştirildi.Yerinden kaldırılan çatı kaplaması tekrar yerine kaplanarak sorun giderildi.Sevgili okurlarımız sizlerde Etimesgut ta ve bağlı mahallelerinde çatı aktarma ve çatı tamiri gibi işlerin yanında tüm çatı kolları için firmamızdan teklif isteyin.
çatı aktarma
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
çatı tamiri
SEVGİLİ ETİMESGUT SAKİNLERİ YILLARA DİRENEMEYEN,SU SIZDIRAN VE AŞINMIŞ ÇATILAR İÇİN ERDEMİR ÇATI SİSTEMLERİ FİRMASINI ARAYIN.ÇATI TAMİRİ,ÇATI AKTARMA,ÇATI TADİLATI,ÇATI YAPIMI VE ÇATI USTASI İHTİYAÇLARINIZ İÇİN BİZLER SİZLERDEN GELECEK TALEPLERİ BEKLEMEKTEYİZ.GARANTİLİ ÇATI İŞLERİ İLE DİĞERLERİNDEN FARKLI BİR ÇATI FİRMASIYIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder