19 Şubat 2013 Salı

ankara yenimahalle çatı tamiri

Değerli site ziyaretçileri çatı ustası hizmetlerimiz devam ediyor
Yenimahalle ve Ankars da Çatı Ustası işlerinde sizlere hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimiz yeni yilda da Cati Ustasi ve Cati Tamiri yapmaya devam edeceğiz. 
Yenimahalle Çatı Ustası 

Çatı tamiri için bizleri arayan müşterimiz Yenimahalle de çatı ustası lazım olduğunu belirtti ve bizler çatı ustası ihtiyaçları için gerek firma garantisi ile çatı tamiri ve çatı aktarma işleri gerçekleştirdik.Yenimahalle çatı işleri için bizleri arayın.
YENİMAHALLE ÇATI USTASI İŞLERİNİZDE,ÇATI TAMİRİ,ÇATI YAPIMI,ÇATI AKTARMA VE ÇATI TADİLATI İŞLERİ İÇİN SİZLERE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.
Ankara çatı tamir ustaları ve malzeme temini,çatılarılarınızda oluşan hasarın giderilmesi veya yeni çatı yapımı her türlü çatı tamir bakım yıkım ve onarım için bizimle irtibata geçin.firmamız ankara il ve merkez ilçelerinde sizlerin hizmetindedir.
a) fenerli çatı
b)kule çatı
c)şet çatı
d)kombine çatı
e)beşik çatı
f)sundurma çatı gibi değişik şekil ve modellerden oluşur.firmamız bu ve daha değişik çatı modelleri yapım onarım ve tamirini yapmaktadır.Yenimahalle çatı işlerinde geçmişten günümüze getirdiğimiz tecrübemizi sizler ile paylaşmanın güveni içerisinde sizlerden gelecek talepleri beklemekteyiz.Ayrıca çatı aktarma,çatı yapımı,çatı yenileme ve çatı temizleme işleri içinde bizleri arayıp bilgi ve fiyat isteyebilirsiniz.Yenimahalle Yeşilevler içerisinde bulunan Güngör sitesi için yaptığımız çatı aktarma ve çatı tamiri işlerini o,bölgede yaşayan müşterilerimize örnek referans olarak sunabiliriz.Yenimahalle de çatı ustası,çatı tamiri ve çatı tadilatı,çatı yapımı,yağmur suyu olukları yenileme ve onarım çalışmaları sizlere sunduğumuz bir kaç iş başlığından sadece bir kaçı.Her yıl çatı tamiri yaptırmaktan usandıysanız Erdemir çatı sistemlerini arayın.Çatınızı bir kere yaptırın Garantili ve sorunsuz yaptırın.
YENİMAHALLE DE ÇATI AKTARMA İŞLİ İÇİN,UYGUN FİYAT DENEYİMLİ ÇATI USTASI ERDEMİR ÇATI SİSTEMLERİ.Demet evler,Yeşilevler,Macun köy,Şentepe ve daha birçok mahallede çatı yapımında Yenimahalle de çalışmalarımız vardır.Batıkent te gerçekleştirdiğimiz onlarca çatı tamiri ve çatı aktarma işleri,çatı ustası olarak örnek bir çalışma sayılmaktadır.
çatı tamiri

3 yorum:

  1. Yeni mahalle Batıkent''te villâmızın cati aktarma işlerini yapmış olan bu firmadan bizler menmun kaldık.ellerine emeklerine sağlık herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Selam Yenimahalle 7.cadde üzerinde eski yapı olan bir binamız var di. Çatısı oldukça eski,yıpranmış.Bir çok yerinden su alıyordu.bir kaç Çatı Ustasına keşif yaptırdık.Hepsi Çatının tamamını yenilemek gerktiğini söyledi.Bu yuksek maliyet gerektiriyor Erdemir Çatı Ustası bu çatıyı tamir yapabileceğini söyledi ve yaptı.Elerine sağlık.Aldiklari para helal olsun.

    YanıtlaSil
  3. Yenimahalle de Çatı işimizi yapmalarını rica ettigimiz bu firma fiyat konusunda anlasamadık.sağlık olsun.

    YanıtlaSil