4 Ekim 2016 Salı

Ankara çatı ustası,Çayyolu çatı ustası,Ümitköy çatı ustası

çatı ustası
Ümit köy çatı Ustası-Ümit köy ve Çay yolunda Çatı işleri için güvenle ve kaliteyle hizmet veren deneyimli çatı ustası için bizleri arayın.Ankara ve çayyolu'n da çatı ustası,Ümit köy de çatı ustası,Sevgili site ziyaretçilerimiz çatı aktarma ve çatı yenileme işlerinin dışında,çatı tamiri ve çatı tadilatı gibi hizmetlerimizde vardır.Çatı yalıtım ve izolasyon işleri firmamızda garantili bir biçimde yapılmaktadır.Sonbaharın gelmesi ile çatılarda tamir ve bakım,aynı zamanda çatı aktarma ve çatı yapımı işleri gerekmektedir.Tüm çatı çeşitlerinde deneyimli ustalarımız ile sizlerin çatı işlerini yapmaya talibiz.Garantili çatı yapımı ve tamiri için deneyimli usta ve ekiplerimizle sizleri bekliyoruz.
Ankara çatı ustası,Çayyolu çatı ustası,Ümit köy çatı ustası ve diğer mahalleler için gerek çatı ustası ihtiyaçlarınız için sizlere bir telefon kadar yakın olan çatı firmamızı arayarak çatı işlerinizi kolay ve sorunsuz olarak yaptırabilirsiniz
ÇANKAYA ÇATI USTASI,İNCEK ÇATI USTASI,ÜMİTKÖY ÇATI USTASI DİKMEN VE DİĞER MAHALLELER İÇİN ÇATI USTASI,ÇATI TAMİRİ VE ÇATI AKTARMA İŞLERİNDE BİZLER SİZLERE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ
ÇATI TAMİRİ VE ÇATI USTASI:Ankara çatı ustası,Çayolu çatı ustası,Ümütköy,çatı ustası,Keçiören çatı ustası,Çankaya çatı ustası ve adını sayamadığımız tüm Ankara,Ankara çatı aktarma,Ankara çatı tamiri,Ankara merkez ilçeleri ve bunlara bağlı semtlerde hizmet veren çatı firmamız sizlerin hizmetinde.Tüm çatı sistemleri projelendirme ve uygulama işlerinde yıllardır edindiğimiz tecrübe ve geniş referans ağı ile siz Ankara lıların hizmetindeyiz.Binalarınızın çatı sistemleri en az diğer mimari yapıları kadar önemli ve bir o kadar da ince ve titizlik isteyen hassas bir çalışma istemektedir.Firmamızın çatı konusunda edindiği tecrübe tüm çatı sistemleri için geçerlidir.Ankara nın hemen her semtinde ve diğer ilçelerinde referanslara sahiptir.Gölbaşı çatı ustaları,Etimersgut Çatı tamiri ve bakımı,Keçiören çatı ustaları ve Keçiören çatı aktarma işleri gibi referansların yanı sıra Çankaya çatı ustası Dikmen çatı yapımı ve dikmen çatı tamiri firmaları gibi etiketlerle sizlere hizmet vermekteyiz.Sevgili site ziyaretçilerimiz Tüm resmi kurum bina işleri çatısı,Villa çatısı,Apartman ve diğer mesken çatıları Yapımı işleri ile birlikte bu çatıların bakım ve onarımı işleri içinde deneyimli çatı ustalarımız ile sizlerin yanındayız.Kiremit çatı,ahşap çatı,şıngıl çatı,çelik çatı,Beşik çatı,ve diğer çatı sistemleri ile sizlere hizmet vermekteyiz.
Çatı sistemleri:Binalarda ve diğer meskenlerde Tüm tabiat olayları;Soğuk hava yalıtımı ve sıcak hava yalıtımı sağlaması için kurulan çatının bir başka önemli görevi de yağmur ve kar gibi diğer hava şartları için korunak yapmasını sağlar.Çatı sistemlerinde binaların orta kısımlarından kenarlara doğru eğimli bir şekilde olarak imal edilir.Bu durum kışın yağan karın bina üzerinden akması amacı ile yapılır.Ayrıca yağmur sularının da akması için yapılır.Çatı sistemleri kurulurken bina üzerinde tüm alanı kapatmasının yanı sıra kenarlardan da ortalama 50 cm dışarı saçak çıkıntısı yapılır.Bu işteki amaç ise yatay yağan yağmurun bina duvarlarına vurmasını engellemek amacı ile yapılır.
Çatı olukları:Yapılan tüm çatı sistemlerinde çatı oluğu kullanılması önemli ve gerekli bir olgudur.Yağan yağmur ve kar sularının tahliye edilmesi ve saçaklardan akan suların etrafı kirleterek ıslatmasını engellemek amacı için yapılır.
Kiremit çatı:kiremit çatı,çatı üzerinde yapılan kaplama için kiremit kullanılmasından dolayı kiremit çatı denir.Eskilerde Osmanlı kiremidi ve klasik kiremit çeşitleri kullanılmasına rağmen gelişim gösteren tüm mimari yapılara paralel olarak değişik model ve farklı ebatlarda çatı kiremitleri üretilmektedir.
Çelik çatı:bundan bir kaç yıl öncesine kadar tüm çatılar ahşap üzerine yapılırdı.Ancak gelişmiş mimari işler ile birlikte çatı iskeletinde demir ve çelik iskelet yapımı da oldukça yaygın bir hale gelmiştir.Değerli site ziyaretçilerimiz Bu makalemizde sizlere çatı sistemleri hakkında kısaca bilgi vermeye çalıştık.Firmamızda Çatı ustaları ve diğer çatı işleri için ihtiyaç duymanız halinde yukarıda belirtiğimiz etiketlerle birlikte ve site içerisinde bulunan telefon numaralarımızla bizlere ulaşabilir teklif ve bilgi alabilirsiniz.
ANKARA MIZIN EN GÜZEL SEMTLERİNDEN OLAN ÇAYYOLU VE ÜMİT KÖYDE BİR TELEFONLA ANINDA HİZMET ALABİLECEĞİNİZ ÇATI FİRMASI ERDEMİR ÇATI SİSTEMLERİ.GARANTİLİ ÇATI YAPIMI,DENEYİMLİ ÇATI USTALARI İLE SİZİNLE.

6 yorum:

  1. Ankara ve Çayyolu cati ustası cati tamiri cati yapımı cati aktarma firmasını sizlere tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.cayyolunda bulunan sitemizin çatısını aktarma yapan firmadan bizler menmun kaldık herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Cayyolu'nda bulunan villâmızın çatısını tamir yapan bu Firmayı sizlere de tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba çayyolu ferda sitesinde bulunan villâmızın çatısını tamir eden firmadan bizler menmun kaldık. Yaptıkları çatı tamiri sonrası bir yorumu hak ettiler.Sizlere de tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Çayyolu Çatı Ustası isleriniz icin sizlere tavsiye edeceğim bir firma. İşini tam hakkı ile yapmaktalar.emeklerine saglik

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Çayyolu Çatı Ustası ve Çatı Tamiri için rahatlıkla bu firmayı arayabilirsiniz.Serdar Bekçi. Ünlü sitesi yöneticisi.

    YanıtlaSil